Jeg tilbyder en metode, som hun kalder “Find din virksomheds indre benspænder”, hvor de usynlige udfordringer synliggøres.

Metoden hedder Systemisk Opstilling, som jeg har videreudviklet på, og som jeg nu kalder “Find din virksomheds indre benspænder”.

I alt sin enkelthed går det ud på, at jeg under et møde hos virksomheden afdækker, hvad der skal synliggøres. Det kan f.eks. være:

 • Produktet
 • Din virksomhed
 • Kunderne
 • eller f.eks. hvorfor kunderne ikke køber virksomhedens produkter.

Under mødet på virksomheden deltager virksomhedens ledelse/ansatte.

Deltagerne på mødet bruges aktivt til at repræsentere de elementer der stilles op, f.eks. produkt, virksomhed, afdeling eller lignende.

Deltagerne/repræsentanterne placeres på gulvet og opstillingen starter.
Jeg vil som facilitator spørge ind til, hvordan de har det i forhold til hinanden og derigennem afdække hvori ”det skjulte” ligger – dét, som gør at der er opstået en udfordring.

Jeg anvender herefter forskellige spørgeteknikker, for at finde frem til hvordan udfordringen kan løses.

Metoden er en øjenåbner, som bruges til at løsne op for de skjulte udfordringer i virksomheden. Det resultat der opnås er, at der skabes forståelse, for hinanden i virksomheden, samt at der skabes balance mellem medarbejderne, ledelsen og afdelingerne.

“Find din virksomheds indre benspænder” kan være en mulighed for at skabe ny forståelse, fremgang og vækst i virksomheden.

Som opstillingskonsulent ønsker jeg at være medvirkende til, at din virksomhed opnår en forståelse og en mulighed for vækst og fremgang gennem synliggørelse og ændring af de udfordringer, som din virksomhed oplever.


Er du selvstændig erhvervsdrivende, og ønsker du at opbygge en seriøs forretning, som du kan leve af?

Kender du det – du er selvstændig erhvervsdrivende, og du brænder for det du laver i din forretning. Desværre er det ikke nok blot at brænde for det du tilbyder i din forretning, faktisk er det ofte den mindste del af det.

Du skal have styr på:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad er mine kerneværdier?
 • Hvem er min målgruppe?
 • Hvad køber min målgruppe?
 • Hvordan ser mit marked ud?
 • Hvad tilbyder jeg?
 • Hvordan vil jeg markedsføre mig selv?
 • Hvordan holder jeg mig selv fokuseret?
 • – Og hvad er min mål egentlig?
 • – Og ikke mindst – hvad handler mine indre benspændere om, som gør, at jeg ikke får succes med min forretning?

Jeg lever i dag af at rådgive andre selvstændig erhvervsdrivende om, hvordan de får succes med deres forretning. Jeg har selv stået i samme situation, hvor jeg tænkte, at kunderne da kommer helt af sig selv – men det gjorde de på INGEN måde.

Efter at have forsøgt mig med forskellige ting, som ikke gav succes, tog jeg en dyb indånding, og købte mig til rådgivning. Først i Danmark, senere i USA, og i dag har jeg en fast business rådgiver i Australien – for de er bare længere fremme i udlandet – og det har til gengæld virket.

Nu har jeg en helt klar strategi og køreplan, og så arbejder jeg hele tiden med at se på, hvilke indre benspændere der dukker op, og som jeg skal give slip på.

Jeg vil gerne lære dig alle de ting, som jeg har lært, og derfor tilbyder jeg et kursus til dig, som ønsker en seriøs forretning, som du kan leve af.

Kontakt mig på info@morrayah.dk

Referencer